Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت‌الاسلام سید محمدباقر حسینی اراکی، مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان مرکزی، در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی،با اشاره به گردشگری دینی با محور بقاع متبرکه گفت: گردشگری دینی در ابعاد جهانی قابل بحث است، دانشمندان بر تأثیرگذاری دین و اماکن دینی بر روح انسان اذعان دارند.حجت‌الاسلام حسینی تصریح کرد: امروز گردشگری دینی بخش مهمی از زندگی مردم دنیا به ویژه مسلمانان را به خود اختصاص داده، در سفرهای مذهبی ارزش‌ها و مقدسات شکسته نمی‌شود و مردم طبق آداب، مراتب احترام به ساحت امام و یا امامزاده را حفظ ‌می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: برخلاف نظر بسیاری از منتقدان دینی، نه اسلام و نه هیچ دین دیگری با شادی مردم مخالف نیست، پیامبر اکرم(ص) همواره مردم را به سفر تشویق می‌کردند چراکه می‌دانستند سفر اثر روانی خوشایندی بر روح دارد.این مقام مسئول افزود: سفر به قصد زیارت یا تفریح، یک هجرت کوتاه مدت است، گاهی همین هجرت‌ کوتاه اثر عمیقی بر روح انسان می‌گذارد حال اگر مسافر مؤلفه‌های دینی را هم دنبال و از زوایه دین به سفر نگاه کند چه مکانی بهتر از آستان مقدس ائمه اطهار(ع) و امامزادگان.حجت‌الاسلام حسینیگفت: امروز از سراسر دنیا سفرهای زیارتی به حرم امام رضا(ع)، حضرت معصومه(س) و شاهچراغ(ع) را شاهد هستیم، مردم ایران اشتیاق زیادی به زیارت اماکن مقدس نشان می‌دهند زیارت عتبات عالیات یا حرمین شریفین آرزوی هر مسلمانی است.وی اضافه کرد: دشمن امروز القا می‌کند که دین نمی‌تواند مشکلات را حل کند، گسترش اسلام هراسی و شیعه گریزی یکی از ترفندهای دشمن برای ایجاد نا امیدی از دین است، تشرف به اسلام تا قلب آمریکا و اروپا پیش رفته و بانگ «لا اله الا الله» از اطراف کاخ سفید شنیده می‌شود، به واسطه سفر مبلغان دینی خبره به اقصی نقاط جهان کاری از دشمنان در جلوگیری از گسترش اسلام بر نمی‌آید هراس از تشرف مردم به اسلام باعث شده علیه دین و مذهب بنشینند و تصمیم بگیرند. حجت‌الاسلام حسینی اراکی اضافه کرد: گردشگری دینی با گردشگری غربی متفاوت است، منظور غرب از سفر فقط دیدن مناظر است، اما هدف گردشگری دینی شاد زیستن با حفظ شأن اماکن مقدس است در واقع این نوع گردشگری حرکتی نو برای تقویت مفاهیم دینی محسوب می‌شود.وی گفت: وضعیت سفرهای مذهبی در ایران نشان می‌دهد نگاه مردم به دین نزدیک است، همه نگاه‌ها به سمت مبلغان دین است، باید نیاز مخاطب را شناخت دشمن کوچک‌ترین اشتباه مبلغ دینی را به دستاویزی بزرگ علیه اسلام تبدیل می‌کند.مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان مرکزی در پایان اظهار کرد: امامزادگان پتانسیل دینی کشور هستند این اماکن روح مردم را تزکیه می‌کنند. توسعه گردشگری دینی در سطح ملی و بین‌المللی با استفاده از ظرفیت امامزادگان امکان پذیر است با تبدیل این اماکن به قطب فرهنگی می‌توان اسلام را در جهان توسعه بیشتری داد.

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۰۰۹۹۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استانداردسازی آدرس‌های اماکن از طریق سامانه ملی جی نف

محمود لیایی معاون وزیر ارتباطات و مدیرعامل شرکت ملی پست با اشاره به استاندارد سازی آدرس های اماکن از طریق سامانه جی نف گفت: این پروژه قرار است که استانداردسازی آدرس ها و ژئوکد کردن پارسل های پستی را انجام دهد. جی نف یک پایگاه داده اطلاعاتی بوده با آدرس تمام ساختمان ها و واحد های مکانی موجود در شهر ها و روستا های کشور را استاندارد سازی می‌کند. با این پروژه نحوه آدرس در کمترین زمان صورت گرفته و استاندارد سازی می‌شود.

او افزود: میانگین کشوری این پروژه در حال حاضر بیش از ۸۷ درصد پیشرفت داشته است. استاندارد سازی یعنی یک آدرس تنها از یک مسیر شناخته شده و امکان مشابه سازی و سوء استفاده از بین می‌رود و تمام دستگاه های دولتی مرجعشان برای آدرس دهی پروژه ملی جی نف است. با اجرای کامل طرح جی نف در کهگیلویه و بویراحمد نشانی همه اماکن یکسان سازی و با آدرسی استاندارد تبدیل می‌شود.

لیایی اظهار کرد: پروژه ۱۲ شهر در استان کهگیلویه و بویراحمد را تکمیل کرده‌ایم و ۶ شهرستان دیگر نیز تا آینده نزدیک تکمیل می‌شود. پس از جمع آوری و به روز شدن اطلاعات هر شهرستان کد پستی هوشمند و پلاک نوسازی تولید شده درب منازل نصب می‌شود و این بخشی از طرح هوشمندسازی شهر است. ارائه خدمات الکترونیکی و اجرای کامل طرح جی نف می‌تواند در خدمت رسانی صحیح به مردم اعم از کاهش ترافیک و آلودگی هوا، جلوگیری از اتلاف وقت، کاهش هزینه‌ها، افزایش بهره‌وری و بالا بردن سطح رضایتمندی مردم موثر باشد.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی فناوری

دیگر خبرها

  • قدردانی ائمه جمعه استان از پلیس برای اجرای موفق طرح نور
  • موسی عصمتی؛ شاعر روشندل: رسانه ملی با «سرزمین شعر» حرکت نویی را آغاز کرد
  • ضعف در سرآمدسازی حوزه دینی برای کشور و استان البرز
  • فراهم کردن قابلیت ارائه خدمات سفر و گردشگری به زبان انگلیسی در شهر اصفهان
  • استانداردسازی آدرس‌های اماکن از طریق سامانه ملی جی نف
  • مهاباد به موزه جدید و نمایشگاه دائمی صنایع‌دستی نیاز دارد
  • یک کشته بر اثر حادثه امنیتی در نزدیکی کاخ سفید
  • برگزاری همایش حکمت مطهر با حضور نمایندگی ولی فقیه در سپاه عاشورا
  • امام صادق (ع) حافظ آثار رسول الله برای جهان اسلام بوده است
  • امام صادق(ع) نهضت علمی بزرگی را در جهان اسلام پی‌ریخت